Lessen

Rijdende leden van PSV de Stuwe kunnen op de vereniging terecht voor wekelijkse groepslessen, welke worden gehouden op maandagavond. Er is een vaste les indeling, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het niveau van de ruiter.

Op de donderdagavond wordt er lesgegeven aan combinaties met Friese paarden, zij rijden de ene week dressuurles en de andere week carrousel les. Met deze combinaties willen we demo’s rijden, pas de deux, drietal, viertal, zestal, achttal of meer. Om ons hierin te onderscheiden zijn we nog op zoek naar een specifiek ras wat bij deze Friese paarden past. Wij denken aan schimmels als in de Lusitano, Andalusiër, of een Lippizaner. Dus ben jij een ruiter of amazone met een knappe schimmel of leuke Fries kom dan eens bij ons kijken en maak deel uit van deze leuke groep !

Springles Dressuurles
Het volgen van de springles gebeurd volgens een nauwkeurig stappenplan die volledig gemaakt is voor ruiter en paard. De dressuurlessen zijn voor zowel een beginner als wel voor een meer gevorderde ruiter, het verschil in basis kennis weet onze instructeur goed te verdelen over de ruiters.